Τρόποι αποστολής & χρεώσεις

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης, ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
Η διαδικασία της παράδοσης μπορεί να διαρκέσει έως 2-4 εργάσιμες μέρες απο την ημέρα εκτέλεσης της. Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 19.00 μμ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου). Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας. (ACS Courier)

• Για όλη την Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική) το κόστος είναι €4 μέχρι 2 κιλά και κατόπιν €1,50 για κάθε επιπλέον κιλό ανά παραγωγό
-Για προιόντα εξίας 70€ και άνω από το elixir η αποστολή ειναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα
-Για προιόντα αξίας 30€ και πάνω από το Εύβοτρυ και μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή η αντικαταβολή αποροφάται για όλη την Ελλάδα
-Για προιόντα αξίας 140€ και πάνω από το lassithi honey τα μεταφορικά ειναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα
-Για προιόντα αξίας απο 120€ και πάνω απο το Δίκτη τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα
-Για προιόντα αξίας απο 100€ και πάνω απο την Έργανο τα μεταφορικά ειναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα

-Οταν επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής,επιβαρύνεστε €2 επιπλέον ανά αποστολή
Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής ανήκει στις δυσπρόσιτες – απομακρυσμένες περιοχές της ACS Courier, ενδέχεται να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στην παράδοση του δέματος λόγο πολιτικής παραδόσεων της ACS.
Σε καμία περίπτωση δεν ζητάμε σαν εταιρεία, από την ACS να μην παραδώςει κάποιο δέμα σε απομακρυσμένες περιοχές,
Εάν σας ζητηθεί η παραλαβή του δέματος να γίνει από το τοπικό κατάστημα τις μεταφορικής είναι πολιτική τις τοπικής ACS.
Η εταιρεία courier δεν επικοινωνεί πάντα τηλεφωνικά πριν από τις παραδόσεις
•Για όλη την Κρήτη το κόστος είναι€3.10 μεχρι τα 2κιλά και €1,25 για κάθε επιπλέον κιλο,ανα παραγωγό.

•Σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε προιόντα από όλους τους παραγωγούς και η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 8 κιλά η τα 55€,τότε το myterra αναλαμβάνει να συλλέξει τα προιόντα και να σας τα αποστείλλει εντος 4-7εργάσιμων ημερών.

-Για αποστολές από 8-15 κιλων, αναλαμβάνουμε να σας αποστείλουμε το δέμα με μεταφορική
-Για Αθήνα το κόστος μεταφοράς πόρτα-πόρτα ορίζεται στα 14€ τελική τιμή και 4€ επιπλεον για τα επόμενα 5 κιλά.
-Για θεσσαλονίκη το δέμα με μεταφορική οριζεται στα 14€ τελική τιμή και παράδοση σε γραφείο της μεταφορικής και 4€ επιπλέον για τα επόμενα 5κιλά.
-Για όλη την υπολοιπη χώρα οι τιμές αποστολής θα είναι σύμφωνες με το τιμολόγιο της ταχυμεταφορικής που είπαμε παραπάνω
– Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται παραγγελίες μέχρι 20 κιλά. Για μεγαλύτερες παραγγελίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
-Για τις παραγγελίες στην Κύπρο και στις υπόλοιπες επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης, οι αποστολές γίνονται συστημένες μέσω acs eu economy και το σύστημα δέχεται παραγγελίες αυτόματα μέχρι 40 κιλά, τις τιμές των οποίων θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.
Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα και φρεσκότερα προιόντα της αγοράς, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας απο τους παραγωγούς έτσι ώστε να είναι πρόσφατα παρασκευασμένα,εκτός και κάποια απ’ αυτά ενδέχεται να υπόκεινται σε διαδικασία παλαίωσης. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

*Channel Νήσοι δεν εξυπηρετούνται, **Βατικανό, Άγιος Μαρίνος δεν εξυπηρετούνται, ***Ανδόρα, Γιβραλτάρ δεν εξυπηρετούνται.