ΠΡΟΦΙΛ

Το MYTERRA είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προβάλει μη ευπαθή παραδοσιακά προϊόντα διατροφής, είδη καλλωπισμού, περιποίησης αλλά και είδη παραδοσιακής δημιουργίας και ενασχόλησης.

Η ομάδα του MYTERRA πασχίζει καθημερινά ώστε να βρίσκει, ανακαλύπτει, αναδεικνύει, προβάλει, διαφημίζει και τέλος να διαθέτει παραδοσιακά προϊόντα ανώτατης ποιότητας και κατηγορίας από μικρούς κυρίως παραγωγούς, μεταποιητές, συνεταιρισμούς οι οποίοι παρασκευάζουν τα προϊόντα τους με τα υψηλότερα στάνταρ στην αγορά.

Στόχος μας και επιδίωξη μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γνωστά, μικρά brands παραγωγών-δημιουργών, που αξίζουν μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γνωρίζουμε καλά πως ζούμε σ ένα ευλογημένο τόπο, ο οποίος με το μεράκι και την προσπάθεια άξιων ανθρώπων, γεννά αγαθά ανώτατης κατηγορίας και ποιότητας.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή και στηρίζεται στην αμεσότητα, την απ’ ευθείας πώληση και διάθεση των παραδοσιακών προϊόντων από τον ίδιο τον παραγωγό στον τελικό καταναλωτή, χωρίς την διαμεσολάβηση τρίτων, μεσιτών, αποθηκών, φυσικών καταστημάτων.

Αυτό και μόνο μας κάνει να ξεχωρίζουμε, διότι αφενός ο καταναλωτής-πελάτης βρίσκει το προϊόν που επιθυμεί στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής που απαιτεί, και αφετέρου ο ίδιος ο παραγωγός, πουλάει το προϊόν του λιανικώς, χωρίς να επωμίζονται άλλοι την υπεραξία του.

Έχοντας μεγαλώσει στην Κρήτη, σ’ ένα μέρος μύθων, θρύλων, παραδόσεων ο οποίος διαθέτει κορυφαίες ποιότητες παραδοσιακών αγαθών-προϊόντων όπως το λάδι, το μέλι, το κρασί, τη ρακί, τα βότανα, τα γαλακτοκομικά, τα αρτοσκευάσματα κ.α. διαθέτοντας παράλληλα δίκη της γαστρονομία αλλά κι αποδεδειγμένα έναν από τους υψηλότερους δείκτες μακροζωίας παγκοσμίως, αλλά και παράλληλα με το να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι μικροπαραγωγοί, έχουμε την ικανότητα να γνωρίζουμε πιο είναι το αγνό και πιο όχι. Διαθέτουμε όμως παράλληλα πλην της γνώμης μας και εξειδικευμένους συνεργάτες πάνω σε κάθε τι καινούργιο ώστε να είμαστε σίγουροι πως ότι διαλέξετε από το MYTERRA να σας μείνει αξέχαστο.

Είμαστε βέβαιοι πως με την επιλογή του κάθε παραδοσιακού προϊόντος που θα επιλέξετε από το MYTERRA, η εμπειρία που θα αποκομίσετε θα είναι μοναδική. Η ομάδα και φίλοι του MYTERRA καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής να μείνει στο τέλος ικανοποιημένος.