Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής
Πληρωμή μέσω Χρεωστκής ή Πιστωτικής Κάρτας
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Citibank, καθώς χρησιμοποιεί τα onLine συστήματα και το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς και της Paypal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από την τράπεζα ή την Paypal.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, επιλέγετε ποιο περιβάλλον θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την κάρτα σας, της Πειραιώς ή της Paypal

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα εαν επιλέξετε την μέθοδος της αντικαταβολής και παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα της Acs Courier της περιοχής σας.

Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας acs, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου) και για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 20κιλά.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε!

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού: GR5501103020000030262569533
Δικαιούχος Φαρσάρης Αντώνιος του Γεωργίου

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: GR5501727560005756071669934
Δικαιούχος Φαρσάρης Αντώνιος του Γεωργίου

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email info@my-terra.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 6984502453.Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

* Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα, το ύψος της τραπεζικής προμήθειας που επιβαρύνει τον πελάτη είναι 3.00 €

* ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, οι διαθέσιμοι τρόποι εξόφλησης είναι: 1) Paypal, 2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παραγγελίες άνω των €500 προς ιδιώτες και άνω των €1500 προς επιχειρήσεις:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας